Contact
Mail: info@diagelectronics.nl
Tel: +31 6 222 22 973
Adres: Proostwetering 105E
3543AC Utrecht
Diag Electronics staat voor een uitstekende service, waarmee we er graag voor zorgen dat u altijd gebruik kunt maken van een auto in optimale staat, die de juiste informatie vertoont. Of het u nu gaat om een airbag module reparatie of wellicht een kilometer correctie, wij staan graag voor u klaar.

Stuurt u uw product het liefst naar ons op, zodat wij ernaar kunnen kijken? Dan zorgen wij ervoor dat u het de volgende werkdag zelf alweer in huis heeft. Als vaste klant kunt u bovendien rekenen op een aantrekkelijke korting op onze toch al scherpe tarieven.

Programmeren van alle merken en modellen
Diag Electronics kan praktisch alle merken en modellen programmeren. We werken door heel Nederland en komen graag bij u thuis langs om de reparatie of het herstel uit te voeren. We maken daarbij altijd gebruik van professionele apparatuur die voorzien is van de meest recente software.

Dit zorgt ervoor dat we u praktisch altijd uitstekend van dienst kunnen zijn, zonder dat u daar zelf de deur voor uit hoeft. In plaats daarvan komen we bij u langs, aangezien we er bij Diag Electronics graag voor zorgen dat we net een beetje extra service aan kunnen bieden.

Altijd bereikbaar en snel geholpen
Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar en zorgen we op die manier voor een uitstekende service, zowel voor u als uw auto. Belt u ons vandaag op? Dan zorgen we er vandaag nog voor dat u zo goed mogelijk geholpen wordt, of dat we een duidelijke afspraak met u maken, die we vervolgens ook nakomen.

Uiteraard zijn we 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar. Klanten kunnen bij ons langskomen in de werkplaats in Utrecht. Maak altijd even een afspraak, zodat we u een zo goed mogelijke service aan kunnen bieden, wanneer u bij ons langskomt met een probleem of een vraag.