Contact
Mail: info@diagelectronics.nl
Tel: +31 6 222 22 973
Adres: Proostwetering 105E
3543AC Utrecht
Diag Electronics is een vooruitstrevende organisatie, die doorlopend op zoek is naar nieuwe informatie en mogelijkheden om bij te leren. Wij werken samen met een groot aantal internationale ondernemingen, waardoor we u een betrouwbare service aan kunnen bieden waar u optimaal van profiteert.

We delen kennis en komen in contact met diverse bedrijven die werken aan diverse reparaties aan uw auto, op het gebied van car-engineering.

Juist door ons open te zetten voor ontwikkeling en onze kennis te delen komen we steeds een stap verder en profiteert u van optimale mogelijkheden en service.

Meer dan 10 jaar ervaring
Diag Electronics heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring binnen de auto-industrie, waardoor we u met recht een betrouwbare en degelijke service aan kunnen bieden. We staan open voor de toekomst en hopen nog jaren door te kunnen gaan, op het gebied van auto-elektronica.

De markt ontwikkelt zich snel en wij groeien daar graag in mee.
We programmeren de meest recente systemen en leren doorlopend bij. Bovendien werken we met praktisch alle merken en modellen, waardoor u altijd uitstekend bij ons terecht kunt, onafhankelijk van het type auto, vrachtwagen of motor dat u rijdt.

Diag Electronics is de beste keuze
Alleen Diag Electronics heeft de uitgebreide kennis en ervaring die ervoor zorgt dat we ieder product op de juiste manier voor u toe kunnen passen, of dat we een storing effectief en effici�nt voor u kunnen verhelpen.
De elektronica wordt alsmaar geavanceerder en is gevoelig voor een groot aantal verschillende factoren.

Wij zorgen ervoor dat al onze medewerkers een vakdiploma op zak hebben en ze met 10 jaar ervaring aan uw auto of voertuig werken. De keuze is bij ons altijd vrij en we laten graag zien wat we doen, zodat de transparantie hoog in het vaandel staat en u precies weet wat er gebeurt.