Contact
Mail: info@diagelectronics.nl
Tel: +31 6 222 22 973
Adres: Proostwetering 105E
3543AC Utrecht
Wilt u een kilometer correctie uit laten voeren, bijvoorbeeld omdat u te maken heeft gehad met een storing in het systeem? Diag Electronics kan u hierbij uitstekend van dienst zijn, uiteraard zonder schade toe te brengen aan uw elektronica. Wij werken met de meest recente en zeer betrouwbare apparatuur, die we altijd voorzien van de laatste softwareversies. Dit zorgt ervoor dat we uw kilometercorrectie op een betrouwbare manier uit kunnen voeren en u optimaal profiteert van de mogelijkheden op dit gebied.

Mogelijke problemen
Klopt uw kilometerstand niet en wilt u daarom een kilometer correctie uit laten voeren? Dat ken een aantal verschillende oorzaken hebben. We zetten er graag een aantal voor u op een rij:

  • Uw kilometerteller of computer is omgewisseld waardoor de kilometerstand versprongen is
  • Uw board computer en kilometerteller werken niet goed samen
  • Storing in het systeem laat uw klok niet schrijven
  • Uw autodocumenten vertellen andere stand

In al deze gevallen kunnen we een kilometercorrectie voor u uitvoeren. U zorgt er op die manier voor dat de auto de juiste stand weer zal laten zien, waardoor u zeker bent van een auto die de juiste informatie toont.

Programmering van kilometerstand
Wij kunnen de programmering van de kilometerstand voor u verzorgen. Wij kunnen dat doen voor uw auto, maar kunnen u daarnaast van dienst zijn met een vrachtwagen, een motor of ieder anders type voertuig. We werken onder andere met de verschillende modules die er aanwezig kunnen zijn, zoals ECU, LKM, EWS, BSI, BCU, EZS, CAS, ZGS en DSG.

Heeft u een vraag over de kilometercorrectie of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen en we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

De software van uw auto voor de stand van de kilometerteller, WORDT OP UW VERZOEK GEWIJZIGD, indien de stand tot bewijs van enig feit wordt gebruikt, dient u melding te maken van de aangebrachte wijzigingen, wij stellen ons dan ook vrij van aansprakelijkheid tot welke dan ook betrekking heeft of heeft gehad met de door ons verleende dienst in uw opdracht, ongeacht het voertuig of eigenaar van het voertuig.